Pierzga w miodzie 400 g
400 g
Pierzga w miodzie - skład:
Miód wielokwiatowy pszczeli nektarowy: 80 %
Pierzga pszczela: 20 %
Miód wielokwiatowy pochodzi z nektarów różnych gatunków roślin uprawnych, łąkowych, górskich czy leśnych kwitnących w sezonie wegetacyjnym. W zależności od pory zbierania nektaru przez pszczoły wyróżniamy. Miód wielokwiatowy nazywany jest często miodem tysiąca kwiatów, ponieważ powstaje z różnych roślin: uprawnych, łąkowych, dziko rosnących.
Pierzga pszczela to produkt o szerokim zastosowaniu. Zawiera mnóstwo składników odżywczych, co zapewnia prawidłowe funkcjonowanie naszego organizmu. Pierzga jest znacznie korzystniejsza dla zdrowia niż pyłek kwiatowy. Przede wszystkim doskonale sprawdza się podczas regenerowania organizmu, szczególnie po operacji i zabiegu. Ponadto stymuluje ona układ nerwowy organizmu w stanach depresyjnych i ma działanie wzmacniające. Zalecana jest osobom pracującym umysłowo – zawarte w niej składniki poprawiają pracę mózgu i zapewniają lepszą koncentrację oraz pamięć.
Produkt Polski
Produkt ulega krystalizacji
Najlepiej spożyć przed końcem dwóch lat od daty rozlania
Przechowywać w suchym chłodnym pomieszczeniu
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego